Aanbod

Iedere keer als hij de richting van zijn reis veranderde, vroeg zijn gids hem even te stoppen, een reis in zichzelf te maken om zijn richting opnieuw te vinden. En zo kwamen zij uiteindelijk in een land dat mooier was dan hij ooit had kunnen dromen.

Uit: 'De reiziger en zijn gids' van Wibe Veenbaas en Piet Weisfelt

Coaching en begeleiding

Als het leven anders loopt dan verwacht, kan dit veel impact hebben op je dagelijks leven. Ik heb het aan den lijve ervaren. Het kan fijn zijn hierover te praten en samen te kijken wat nodig is om weer grip te krijgen op je leven. Ook kan het zijn dat je jouw bestaande situatie als minder bevredigend ervaart, of daarin vastloopt, bijvoorbeeld in je loopbaan, in de balans privé en werk, in je relatie, of in de gezinssituatie.


Mijn expertise ligt bij ontwikkeling en groei op diverse terreinen. Ik geloof dat de situaties die we in ons leven tegenkomen ons steeds daartoe uitnodigen. Je kunt bij mij terecht met vragen over o.a.

  • rouw en verlies
  • loopbaan
  • stress en balans
  • depressieve gevoelens
  • worden wie je bent


Uitgangspunt is stilstaan bij wat speelt en waar jij naar toe wil. We kijken bijvoorbeeld naar diepe patronen die je hebt meegenomen uit je systeem van herkomst en nu misschien niet meer functioneel zijn. Door middel van oefeningen en (familie)opstellingen werken we toe naar wat voor jou nodig is om je pad te vervolgen.


Training

Mijn trainingen en workshops zijn gericht op professionals die werken met cliënten, kinderen, jongeren of leerlingen/studenten. Het kan gaan om thema's als contact maken, communiceren en weerstanden overwinnen. Het begint bij jou als professional en hoe jij jezelf laat zien in het contact. Daarnaast bied ik trainingen aan op het gebied van teambuilding en teamcultuur. Ervaringsgerichte oefeningen en opstellingen vanuit diverse stromingen staan centraal. Door zelf het effect van deze technieken te ervaren, leer je hoe je deze kunt inzetten in contact, communicatie en samenwerking. 


Rots & Watertraining

In deze training leer je je grenzen aangeven en rekening houden met de grenzen van een ander. Je leert ook rustig te blijven in lastige situaties en hoe je kunt omgaan met groepsdruk. In de training staan fysieke oefeningen centraal. Ik kan de training in groepen en 1 op 1 aanbieden.


Levensverhaal

Het kan van veel betekenis zijn om je levensverhaal op te schrijven, bijvoorbeeld

  • voor het verwerken van een moeilijke periode;
  • om inzicht te krijgen in waar je vandaan komt, je wortels;
  • omdat het je kan opluchten;
  • om herinneringen aan je leven te bewaren.


Vanuit eigen ervaring kan ik je hiervoor handvatten aanreiken om je verhaal te schijven, je erbij begeleiden en mee te lezen, of het verhaal in samenwerking met jou voor je schrijven.